Kedvezményezett neve: FULL HAPPY Kft.

Projekt címe: A Full Happy technológia megújulásának támogatása

Szerződött támogatás összege: 30 478 000 Ft

Támogatás mértéke: 70 %

Projekt befejezési dátuma: 2022.03.20.

Projektazonosító száma: GINOP – 1.2.8-20-2020-01683

Projekt leírás:

A projektünk keretében technológiai fejlesztést szeretnénk végrehajtani kapacitásunk bővítése érdekében az Amaryllis éttermünkben. Az elmúlt években az étterem és catering szolgáltatásunk oly módon népszerűvé vált, hogy elkerülhetetlen az új eszközök beszerzése, ha ki szeretnénk elégíteni a piaci igényeket. A projekt keretében végrehajtott beruházásnak köszönhetően eredményként várjuk, hogy a már meglévő konyhai infrastruktúra tovább fejlesztve az új modern konyhai eszközök segítségével képessé válik a már jól bevált ételek mellett új ételek készítésére, és a megnövekedett kapacitásnak köszönhetően a megnövekedett megrendelés állomány kiszolgálására a jövőben. A beruházás meghiúsulása az étterem bukását jelenti, hiszen nem fogja tudni kiszolgálni a növekvő vendégkört, aminek hosszútávú következménye, hogy a vendégkör elfordul a vállalkozástól.

A projekt keretében java részt elektromos üzemeltetésű eszközöket kívánunk beszerezni, amelynek oka, hogy a jövőben napelemes rendszer telepítését tervezzük az ökológiai lábnyomunk csökkentése érdekében. A beszerzésre kerülő eszközök mind kiváló minőségűek. A fejlesztés valós piaci igényeken alapul, annak megvalósítása a vállalkozás további fejlődésének feltétele.

A projekt számszerűsíthető eredménye: jelenleg 400 fős rendezvények kiszolgálására vagyunk képesek, míg a beruházásnak köszönhetően akár 1000fős rendezvény teljes étel és ital ellátásának biztosítására válnánk képessé. A megnövelt kapacitás jelentős piaci előnyt jelentene számunkra, az előzetes felmérések alapján ekkora minőségi konyhai kapacitással Szekszárd környékén igen kevés szolgáltató bír, így újabb piacok megszerzése válik elérhetővé számunkra. A beruházás szorosan összefügg a jelenlegi munkavállalóink megtartásával, hiszen a megnövelt konyhai kapacitás kihasználására egyaránt szükséges új munkaerőt felvenni a konyhába és a vendéglátással kapcsolatos egyéb munkakörökbe is, így létszámunkat a jövőben nem csak megtartani, hanem növelni is fogjuk.